dESPRE NOI

dESPRE NOI

VIPROMED SERVICE SRL este o companie ce are o experiență de peste 10 ani în domeniul comercializării, instalării și întreținerii echipamentelor medicale, fiind importator și distribuitor în R. MOLDOVA pentru o serie de producători de prestigiu din întreaga lume.

Proiectul medical cuprinde un pachet complet și integrat de dispozitive medicale și servicii conexe, în condiții financiare convenabile sistemului sanitar public și privat din R. MOLDOVA. Compania noastră reprezintă, în R. MOLDOVA, lideri mondiali în producția de aparatură medicală. Prin inovație și experiență, împreună cu aceștia, suntem garanți ai unui act medical de înaltă calitate și profesionalism, având ca rezultat asigurarea unei recuperări rapide a pacientului dumneavoastră.

MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

Misiunea noastră este de a contribui la îmbunătățirea serviciilor medicale din Republica Moldova prin furnizarea de echipamente și produse corespunzătoare cerințelor clienților noștri, precum și prin asigurarea suportului tehnic profesional. 

Viziunea managementului companiei este de a deveni partenerul ideal al spitalelor publice și private, al centrelor de formare profesională a personalului medical, în atingerea scopului comun – asigurarea serviciilor pentru viață.

de ce ne alegeți pe noi

Timpul de răspuns la orice solicitare este minim, datorită reprezentanților din toate zonele țării, astfel încât echipamentul livrat să fie funcțional la orice oră. În cazuri deosebite, asigurăm asistență specializată prin specialiști service din străinătate.

  • timp de reacție minim
  • personal profesionist și licențiat
  • prețuri convenabile
  • fără costuri ascunse
  • abordare individuală cu fiecare client