Servicii

Comercializarea dispozitivelor medicale

Compania Vipromed Service SRL oferă o gamă completă de dispozitive medicale moderne și de înaltă calitate de la cei mai recunoscuți producători….

RECONDIȚIONARE "REFURBISHING"

Compania Vipromed Service SRL dispune de un departament de furnizare a dispozitivelor recondiționate, certificate ISO 13485. Serviciile de renovare sunt de înaltă calitate. Sistemele reînoite disponibile: USG, RMN, CT, X-RAY, FILM PRINTERS și altele ….

SERVICE ȘI MENTENANȚĂ​

Pentru toate echipamentele pe care compania noastră le distribuie în Republica Moldova, dar și pentru alte echipamente medicale, asigurăm service specializat de cea mai înaltă calitate, 24/7 cu acoperire națională.

Achiziționarea dispozitivelor uzate

Compania Vipromed Service SRL achiziționează dispozitive medicale, uzate de toate tipurile, pentru recondiționare.

ACCESORII MEDICALE

Accesorii medicale, cabluri Spo2, ECG, EKG, NIBP Cuff, cabluri de interconcectare SPO2 / ECG / EKG / IBP compatibile cu mărcile Phillips, Nellcor, Masimo, Siemens, Mindray, Edan, General, Spacelabs, Ohmeda, GE Marquette, Novamtrix, Nihon Kohden, Biosys, Bionet, Datex, BCI, CSI, Critikon ………

BATERII PENTRU ECHIPAMENT MEDICAL

Suntem parteneri a unei companii ce furnizează baterii medicale de 30 de ani. Logistica noastră și stocul nostru de peste 2500 de modele de baterii ne permit să livrăm în termeri foarte restrînși . Rigoritatea procesului nostru de calitate și a controlului este validată de standardele ISO 9001, ISO 14001 și ISO 13485